Nuffnang-ADVertisemeNT

Assalamualaikum~~

Thursday, May 5, 2011

~~ Malam Apresiasi SEni VokAL dan KOiR IPG KDRI 2011 ~~

Assalamualaikum n HYe AllS~~~ 

ak xde pe nk tulis sgt, just nk bg satu lirik lagu kat bawah.. huhuhuhuh~~~ insyaAllah pada 7 Mei 2011 (Saturday) akan diadakan malam apresiasi seni vokal n koir~ for this competition, ak dh terpilih utk ke final brsama-sama dgn 7 finalis yg laen~~ ak bkn nk brtnding sgt, just nk hilangkan bosan, nk nyanyi2 sket.. hahaha.. lgpon dh lame x bt show so bile lg kan?? hehehehe~~ utk prtandingan yg akan brlangsung pada malam sbtu tuh, ak akan bwk lagu yg menang AJL yg keberapa ntah, Pergi by Aizat~~ ak harap korang enjoy lagu nih~~ n harapan ak kpd team koir TESL 3 n TESL 4, blatih leklok, jgn malas!! kecian kat rumate akuw (ALIMI HAIKAL B Ngah) tuh~~ komitmen sket yek kengkawan~~ thats all from me... terimalah, PERGI...


Sayu terpisah
Hikayat indah kini hanya tinggal sejarah
Berhembus angin rindu
Begitu nyamannya terhidu wangian kasihmu


Hujan lebat mencurah kini
Bagaikan tiada henti
Kaulah laguku kau irama terindah
Tak lagi ku dengari

#Kau pergi
  Pergi

Sepi tanpa kata
Terdiam dan kaku tak daya kau ku lupa
Apa pun kata mereka
Biarkan kenangan berbunga di ranting usia

Hujan lebat mencurah kini
Bagaikan tiada henti
Kaulah laguku kau irama terindah
Tak lagi ku dengari

Kau pergi
Pergi

Hujan lebat mencurah kini
Bagaikan tiada henti
Kaulah laguku kau irama terindah
Tak lagi ku dengari

Kau pergi
Pergi
Kau pergi


sekian~~ MuzarK

6 comments:

rienmiel said...

how I wish to be there n support you...but well..well..well..

nways, all d best ya...
sing from ur heart...
iAllah keikhlasan ada disitu..huhu...

chaiyo!!

aFeeQ said...

waa~
cayalah k...finalis tu...
ble lg nk g jamming ngn awok2 aku?
bg la lagu...nk blateh lu ni...
lagu ni pon no hal...hehe~

Ahmad Al-Muzakkir said...

its ok miss.. ur spirit with me~~ hihihihi.. sy paham.. nnti sy try mntak org record eh~~

okeh miss~~ ikhlas~~ thnks 4 da advice~~

Aizuddin said...

gud luck yea my boss..haha.. chaiyok2!!

Ahmad Al-Muzakkir said...

terimo kaseh abe din kito~~~

Aizuddin said...

haha..sama2 :)