Nuffnang-ADVertisemeNT

Assalamualaikum~~

Sunday, May 1, 2011

~~ di satu MALAM yang MALANG ~~ :-(

Assalamualaikum n salam sjahtera to all my beloved friends~~ 
al-kisah, tersebutlah kisah diri tuan hamba ~~ 1 MEI 2011~~ 9.05 pm

Man Utd vs ARSENAL---

stelah slesai menunaikan tuntutan seorang hamba kpd Tuannya, Allah swt, ak segera menggapai helmet and kunci motor yg tersimpan rapi di atas rak di dalam bilik akuw, berkedudukan di tepi sebelah kiri laptop Acer Aspire 4736G... Dgn smangat yg berkobar-kobar utk menonton match between MU and Arsenal, aku terus memecut laju Yamaha 135 LC merahku.. TAPI, tinggal kad dulu at pak guard punya post, well, good student~~   setelah melilau utk beberapa ketika, ak menjumpai spot yg seswai utk melayan game tuh, yaitu Restoran As-Syakirin (dpn gate UNISZA).. xsempat nk matikan enjin, lautan manusia memenuhi ruang makan n perkarangan restoran (dh mcm perkarangan istana dh ak tulis nih)... lps ciap prking, ak melilau carik tmpat duduk, nk dijadikan cerite, ak nmpak ZULI n his brother.. ak pon join skaki~~ ak layan game tuh from minit ke 7 smpai lah half-time but xde sebarang gol dijaringkan.. ak pulang dgn hati yg sedih.. smpai je kat bilik, ak terus bukak livescore.com~~ suddenly, scoreboard menunjukkan Arsenal 1- 0 Man UTD~~ warghhh!!!! what happen???!!! aduyai, ak blik je terus ade score, dh ah Arsenal yg dpt.. tension betol~~ warghh!!!! takpe ah, bg diorang menang plak~~ yg penting Man UTD still on the TOP~~ Glory2 MAN UTD

                                                        0      -      1

Counter Strike - Condition Zero

malam malangku berterusan untuk beberapa jam slps itu~~~ dgn mood yg still down setelah kekalahan MAN UTD, seorang sahabat baik menjmput ak utk join skaki maen CS, lwn team SENIOR~~ at 11.130, ak accept the offer (dh mcm negotiate player laa plak)... keinginan ku utk menang mengatasi segala-galanya sbb td dh kalah (MAN UTD).. masuk2 je terus kene headshot!! @##$!$*!!! (bkn mencarut @ kata-kata kasar) ak terus jerit!! KENAPA LAH MALANG SGT MALAM NIH!!! tp aku x berputus asa, ak terus lawan, lwn n LAWAN!!! stelah penat berperang, score masih lg kurang, 9-2... ak x menghiraukan sume tuh, berjuang bersama rakan CT forces yg laen, jurang score dikurangkan, 9-6.. stelah sejam stengah maen mnatang CS tuh, ak give uP!! ak dh ngantok sgt2 n mau tidow.. rumetku dh tidow sejak kul 11 lagi..

AT 1.30 am, aku pom tidow dgn nyenayknye~~ mulakan hari baru dgn smangat baru~~ 2 MEI 2011 (Tuesday)

kalu camni ah maen, HANCUS!!!

sekian sahaja nukilan tuan hamba~~ renung-renungkan n slamat beramal!!!

Assalamualaikum~~

1 comment:

Mosaic said...

HAHA.
Bese la tue KALAH sekali sekala.